Trajecten

De vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je organisatie verbeteren? BCL Actief biedt 3 trajecten om hiermee aan de slag te gaan. Iedere organisatie is uniek, dus er is altijd sprake van maatwerk.

01 Losse workshop /Health Check

Je geeft je medewerkers inzicht in één of meerdere thema’s op het gebied van vitaliteit door het volgen van losse workshops en/of het deelnemen aan één of meerdere Health Checks.

02 Vitaliteitsprogramma

Een vitaliteitsprogramma stel je samen op basis van de behoeftes, de mensen en de ambities in jouw organisatie. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende workshops. Een volledig programma bestaat uit minimaal 4 workshops die verspreid over een jaar worden gegeven. Om de effectiviteit van het programma te meten, voeren we tijdens en na het programma een Health Check uit bij de deelnemers.

03 Integrale aanpak duurzame inzetbaarheid

Een uitgebreide organisatiescan vormt het beginpunt voor een integrale aanpak van duurzame inzetbaarheid binnen je bedrijf. Na de organisatiescan weet je waar voor jouw bedrijf de meeste kansen liggen én wat het concreet oplevert. Aan de hand van de uitkomsten van de scan geven wordt het duurzame inzetbaarheidsbeleid bepaald. Een meerjarenplan met een uitgebreid vitaliteitsprogramma en ondersteuning bij het implementeren van duurzame inzetbaarheid in de organisatie.